Печати
Ниво на корисникот: / 55
НајлошоНајдобро 
За ПЧЕЛАР.мк
Недела, 05 Април 2009 00:19
 
Коментари (2)
2 Вторник, 21 Јули 2009 11:59
Администратор
Околу расите на пчели врстите и подврстите треба попширно да се пишува.Поради тоа на оваа проблематика ќе посветиме повеќе стати користејки достапна литература и интернет.Сепак коментарот на фотографијата беше субјективен, поради што е и променет.Благодарност за јавувањето и ве очекуваме и понатаму со ваши забелешки и коментари.Поздрав www.pcelar.mk
1 Вторник, 21 Јули 2009 00:38
nace
no comment,a?
yvComment v.1.19.3