Денови на медот во Штип Печати
Напишано од Администратор   
Петок, 13 Ноември 2009 20:25

Денови на медот-Штип

На 07/11 и 08/11 во дворот на Основно училиште „Ванчо Прке„ со почеток од 09 сати, ке се одржи манифестација „Денови на медот„

 

Последна промена на Петок, 13 Ноември 2009 20:44