ТАШМАЈДАН 2015 Печати
Напишано од А.Т.   
Вторник, 01 Септември 2015 20:51

Саем - изложбата за пчелартсво и пчеларска опрема ТАШМАЈДАН 2015 ТРГНУВАЊЕ 02.10.2015 ПЕТОК 23.00 час Пробиштип - Кратово - Куманово 1300 денари

Последна промена на Вторник, 06 Октомври 2015 20:51