Пчеларот
Пчеларот PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 11
НајлошоНајдобро 
Значајни теми - Пчеларот
Четврток, 08 Јануари 2009 19:49

Современото пчеларство бара  образуван и упорен пчелар. Едукацијата на пчеларот станува неопходно за поуспешно пчеларење .Пчеларот  со неговото искуство знаење и умешност и навременост во извршувањето на работите на пчеларникот има големо влијание што, кога и како ќе изврши на пчеларникот.
Повеќе...