Штетници и непријатели на п.с.
Пајаци на пчеларникот PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 3
НајлошоНајдобро 
Значајни теми - Штетници и непријатели на п.с.
Сабота, 08 Август 2009 19:22

Оваа година на пчеларникот во с.Филиповци,Кратово е забележано невообичаено присуство на пајаци кои на секоја кошница,пред или од страна на летата имаат изградено големи тунелски мрежи. Голем број пчели , кои се враќаат од паша завршуваат во овие мрежи.

Повеќе...