Родна Воја
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 07 Февруари 2010 19:54
Лично не сум користел ваква кошница.За неа на интернет има многу пишувано.Знаеме дека доколку се вкрстат рамките на полумедишта од ДБ не се добиваат точните димензии на Родна Воја.Меѓутоа според наведените предности посебно околу просторот над наставците ,и предноста на вкрстувањето може да се проба со овие полумедишни спратови а ефектот на вкрстување би бил ист.Ова е лично мое мислење.Сепак доколку сакаме да полимизираме исклучиво за ,,Родна Воја,, тогаш подетално ќе ја опишеме кошницата а сите оние кои ја користат можат да ги опишат своите искуства за овој тип кошница.
 
Ова е коментар на "Родна Воја"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):