Формирање нов пчеларник - набавка на роеви
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 07 Јануари 2010 07:57
Како прво би ти препорачал да не мешаш повеќе типови на сандуци. Како што веќе ти кажа Тодоровски,најдобро е да набавите нови сандуци и истите да ги населите со голи роеви(природни роеви) Тие роеви имаат исклучителна способност за градење на Сатните основи, а исто така многу лесно се чистат од Вароата.За се што те интересира тука сме да помогниме. Поздрав
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):